Information om COVID-19

Hur vi hanterar situationen

Er säkerhet är vår högsta prioritet. Vi gör allt som Folkhälsomyndigheten rekommenderar och har vidtagit försiktighetsåtgärder. Vi har utökat våra städrutiner och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis tangentbord och möss. Personalen är extra flitiga med handhygien och givetvis har våra medarbetare tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. 

Restriktionerna kräver att varje person har 10 kvadratmeter till sitt förfogande, vi tar detta på högsta allvar och uppmanar alla våra gäster att följa reglerna.

Vi följer noggrant utvecklingen av folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa. Är du orolig eller har frågor kring Covid-19 rekommenderar vi dig att ringa nationella informationsnumret 113 13 eller gå in på krisinformation.se.

Våra gamingcenter håller öppet. Om du är helt frisk är du varmt välkommen till oss för lite avkopplande gaming i dessa oroliga tider. Självklart rekommenderar vi dig att stanna hemma om du befinner dig i en riskgrupp.

Sist men inte minst – ta hand om er själva och varandra. Ingen vet hur framtiden ser ut men vi vet att det finns en tid efter Covid-19 och vi väntar med öppna armar.

Stay healthy, game safely.